Foscam FN7108W-B4-1T WiFi NVR kit

Nettó ár: 117 472 Ft

Bruttó ár: 149 190 Ft

Készlet állapot: Raktáron

Leírás

Teljeskörű védelem

A Foscam FN7108W-B4-1T WiFi NVR kamera szett egy telepítésre kész kamera rendszer. A csomag tartalmaz 4 db WiFi-s FullHD felbontású IP kamerát, egy WiFi-s NVR-t, valamint a hozzájuk tartozó tápegységeket. Az NVR beépíve tartalmaz 1 db 1TB kapacitással rendelkező HDD-t a felvételek tárolására. A WiFi-s kamerák az elindításukat követően automatikusan láthatók lesznek az NVR számára, így az első konfiguráció során egyszerűen használatra kész rendszert varázsolhatunk belőle.

A rögzítő képes a csomagban található 4 db Full HD-s, azaz 1920×1080 pixel méretű WiFi kamerák felvételeinek rögzítésére, amely felvételeket egyszerre 4 csatornán is képes visszajátszani.

A kamerák magával az NVR-rel kommunikálnak, a WiFi jel továbbításában a helyi router nem vesz részt. Az áthidalható távolságot a helyszíni adottságok, a WiFi használat sűrűsége, más hálózatok interferenciája nagyban befolyásolja, amelyre nincs ráhatásunk és ezáltal garantálni sem tudjuk a stabil adatátvitelt.

Két különböző monitor kimenettel is rendelkezik, így D-SUB-bal csatlakoztatható hagyományos monitorokhoz vagy HDMI-n keresztül televíziókhoz is. A monitor és a HDMI kábel nem tartozéka a csomagnak.

Kamerából kizárólag a csomagban található kamerákat használhatjuk vele, azokkal klasszikus zárt rendszert képeznek. Más Foscam termékek és más gyártó termékei nem  használhatók vele. A csomagban található kamerák nem klasszikus IP kamerák, azok speciálisan az NVR-hez köthető, önállóan használva működésre képtelen eszközök. A rendszer digitális, de a kamerák működéséhez elengedhetetlen az NVR használata.

A kamerákat az NVR-rel kizárólag WiFi kapcsolaton keresztül használhatjuk, kábeles bekötésre nincs lehetőségünk.

A felvételeket rögzíthetjük vele kézzel, mozgás érzékelésre és folyamatosan is. Mozgás érzékelés esetén maximum 90 másodperces felvételeket készít. A felvétel befejezését követően új felvétel kerül készítésre újabb maximális hossz mellett.

A keletkezett felvételeket saját webes, vagy monitoron látható felületéről könnyedén exportálhatjuk. Kikeresve az adott időszakban keletkezett fájlokat, néhány kattintással kijelölve őket le tudjuk menteni róla saját számítógépünkre, a hozzá csatlakoztatott adathordozóra.

A rögzített felvételeket a rendelkezésre álló hely elfogyása előtt automatikusan törli. Nem a teljes HDD tartalmát törli ilyenkor, csak a legrégebbi fájlok kerülnek törlésre.

HDD hiba, adatvesztés esetén hanggal tud figyelmeztetni a problémáról. A funkció szabadon be- ill. kikapcsolható.

A felvételek rögzítését a gyárilag beépített 1TB-os adathordozóra rögzíti. Erre folyamatos rögzítés esetén kb. 25-35 napnyi anyag tárolható el a 4 kameráról összesen. A gyári 1TB-os HDD cserélhető, azonban új merevlemez használatakor kötelező formázni az adathordozót. Új HDD bekötésekor a maximális méret 6TB lehet.

Teljeskörű védelem

Válaszd ezt a használatra kész rendszert az otthonod, irodát teljes védelem érdekében.

Telepítsd a kamerákat oda, ahova szeretnéd

Használd ki a vezeték nélküli biztonsági rendszer összes előnyét, például a rugalmas szerelési lehetőségeket, a kevesebb és ezáltal könnyebb kábelezési munkákat, vagy az egyszerűbb fúrási és csavarozási feladatokat.

Egyszerű, mégis stabil kapcsolat

Te is küzdessz WiFi problémás pontokkal a házban? A különleges Mesh hálózati megoldásnak köszönhetően minden kamera csatlakozási pontként szolgál a rendszer többi kamerája számára, és gyakorlatilag saját WiFi ugrópontként összeköti őket. Ez a technológia segíti a kamerákat abban, hogy erős Wi-Fi jelet biztosítsanak és egyben használhassanak akkor is, amikor más kamerák már nem érnék el az NVR biztosította WiFi hatótávolságot. Mivel ez egy lüktető és dinamikusan bővülő hálózati lefedettséget biztosító technológia, messze meghaladja a hagyományosnak tekinthető NVR és kamera közötti pont-pont működés lehetőségeit. Ha a kamerákat sorba rendeznénk, akár 300 méteres hatótávolságot is képesek lennének felfedni egymás segítése által.

* Egy-egy kamera csak egyetlen optimális útvonalat használ a legjobb adatátvitel érdekében. Például, ha a kamera csatlakozik az NVR -hez, akkor nem lesz csatlakoztatva egy másik kamerához is. Ha azonban a kamera nem találja az NVR hálózatát, egy másik kamera hálózatához próbál meg kapcsolódni.

Hagyományos hálózat

A hagyományos WiFi hálózat hatótávolsága maximum 50-100 méter lehet.

Mesh Hálózati technológia

A Mesh technológia segítségével a hatótávolság akár 300 méterre is megnőhet.

Emberi alak érzékelés

Az olyan alapvető módok mellett, mint a mozgás- vagy hangérzékelés, az FN7108W-B4-1T biztonsági kamerái már emberek észlelésére is képesek. A kamerák képesek megkülönböztetni az embereket a többi mozgó objektumtól, így riasztásokat tudnak küldeni neked az észlelésekről. Nagyban segít számodra, ha egyértelműen beazonosítható üzenetetket kapsz az észlelésekről, mint például arról, hogy valaki a teraszon vagy épp a hátsó udvaron sétál.

Nagy teljesítményű éjjellátó kamerák

30 darab infravörös LED biztosítja a kamerák számára a kiváló éjjellátás képességét, amely teljes sötétségben is 20 méteres hatótávolásggal rendelkezik így biztosítva számodra a megfigyelt területen történő események dokumentálását.

· Az NVR-ben előre telepítve található 1 db 1TB  méretű HDD, amely extra hosszú felvétel tárolási időt biztosít számodra a 7/24-ben történő folyamatos rögzítés esetén is. Az NVR egyébként akár 6TB kapacitású HDD-ket is támogat, ha a gyári HDD cserére kerülne.

· Az alábbi táblázat megmutatja számodra, hogy milyen hosszú felvétel tárolásra képes a rendszer 7/24-es folyamatos rögzítés esetén különböző HDD kapacitások mellett.

* Fontos: Az összehasonlítás 7/24-es folyamatos rögzítést mutat be. A mozgás érzékelés esetén történő rögzítés során sokkal hosszabb tárolási idő biztosítható természetesen.

Technikai részletek

Név FN7108W-B4-1T
Kompatibilis kamerák Csak a rendszerben található kamerák kompatibilisek vele
Csomagban található kamerák 4db
Kamerák maximális száma 4db
Kamera szenzor mérete 1/2.7″ CMOS
Kamera látószöge 94 fokos diagonális, kb. 85 fokos vízszintes látószög
Kamera lencse méretek Fókusztávolság: 4mm, Rekeszérték: F2.0
Kamera WDR Van
Kamera BLC (Back Light Compensation) Van
Kamera infra hatótávolság 20m
Kamera infra mód Automatikus vagy kézi
Kamera csatlakoztatás módja NVR saját WiFi központja
Kamera videó formátum H.264+
Kamera támogatott felbontásai 1080p(1920 x 1080) mainstream, 480p(640 x 480) substream
Kamera Multi-stream Kettő streamet biztosít
Kamera UPnP támogatás Van
Kamera vízállóság IP66
Kamera tömege 360gr
Kamera tápellátása 12V saját adapterrel
Kamera mérete 97x67x64 mm
Videó kimenet 1db D-SUB és 1 db HDMI port
D-SUB monitor kimenet 1-db, Felbontás: 1920 × 1080 /60Hz, 1280 × 720 /60Hz,1440 × 900 /60Hz,1024 × 768 /60Hz
HDMI monitor kimenet 1-db, Felbontás: 1920 × 1080 /60Hz, 1280 × 720 /60Hz,1440 × 900 /60Hz,1024 × 768 /60Hz
HDD csatlakoztatási mód Külső HDD USB porton keresztül
Kapacitás 1db 1TB-os HDD beépítve
Hálózat 1db 10/100/1000 Mbps RJ45 port
USB 1db USB 2.0 és 1 db USB 3.0 port egér és külső HDD használatához
Áramellátás 1 db DC tápegységgel 12V/2A
Kezelőgombok 1 db be-/kikapcsoló valamint 1 db reset gomb
Riasztási be-/kimenetek Nincsenek
Kezelési mód Egérrel/Internetes böngészővel
Rögzített felvétel visszajátszása 4 x 1920x1080p maximum
Rögzítés módja Kézi/Időzített/Mozgásérzékelésre
PTZ Nincs
Kamera beállítása Automatikus
Kamera infra hullámhossza 850nm
Mobil Applikáció Távoli kezelés, videó megtekintés, helyi rögzítés, távoli vagy helyi visszanézés egyaránt biztosított
Lemez kezelése Formázás, automatikus törlés támogatott
Mozgás érzékelés Csatornánként külön támogatott
Folyamatos rögzítés A felvételek ütemezetten rögzíthetők.
Felhasználói fiókok Fiókszintű azonosítás, több felhasználói fiók is használható
Támogatott operációs rendszerek Windows (PC),MAC,Anroid,iOS
Támogatott böngésző Internet Explorer 11 vagy újabb, Firefox, Safari
Áramforrás DC 12V/2A
Fogyasztás <50W
Méretek (mm) 234mm*234mm*52mm
Tömeg (nettó) 660gr
Működési hőmérséklet -10℃~55℃(4℉~131℉)
Működési páratartalom 20% ~ 85% nem kicsapódó
Tárolási hőmérséklet -20℃~60℃(4℉~131℉)
Tárolási páratartalom 0% ~ 90% nem kicsapódó
Tanúsítványok IC,CE,FCC,RoHS

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foscam FN7108W-B4-1T WiFi NVR kit” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.