Cikkszám: FOSCAM_WE1_AC1200 Kategóriák: ,

Foscam WE1 AC1200 WiFi Range Extender

Nettó ár: 11 016 Ft

Bruttó ár: 13 990 Ft

Készlet állapot: Raktáron

Leírás

A Foscam WE1 AC1200 WiFi Access Point egy kiváló választás a WiFi router jelének továbbítására azon területek felé is, ahova a router saját jele már nem ér el. Lehetne a neve WiFi jelerősítő is, de mint tudjuk, a WiFi gyenge jelét erősíteni nem lehet. A Foscam WE1 klasszikus Access Point, amely kliens módban képes felcsatlakozni a kiválasztott Routerre vagy másik Access Pointra és saját AP hálózatot alakít ki beállításai szerint. Gyakorlatilag nem egy wifi erősítőnek nevezett repeater eszközről van szó, hanem egy olyan WiFi berendezésről, amely egyszerre képes Kliens és AP módban is működni.

Mobiltelefonnal az első csatlakozás alkalmával be kell állítanunk a működését. Ehhez a 192.168.188.1 címen tudjuk elérni a WE1 kezelő felületét.

A belépési jelszó: admin

A konfigurációs varázsó segítségével ki tudjuk választani, hogy melyik WiFi hálózatunkra csatlakozzon fel az Extender, valamint azt is, hogy milyen nevet használjanak az új hálózati hozzáférési pontok. Kettő külön SSID azonosítót, titkosítást és jelszót is be tudunk állítani, amellyel kiválóan azonosítható a hozzáférési pontunk a későbbi használat során. Mivel egyszerre támogatja a 2.4Ghz-es és 5Ghz-es hálózatokat is, bármelyik hálózatunkhoz használhatjuk.

Jöjjenek a száraz gyári adatok:

  • Kimagasló kompatibilitás: a foscam wifi range extender együtt tud működni minden 802.11 b/g/n ill. 802.11ac routerrekkel, Access Pointokkal.
  • Erős és stabil jel: a foscam wifi extender mindkettő hálózaton képes akár az 1200mbps sebességre a 2.4Ghz vagy 5Ghz hálózatokon, bár ezt nyilvánvalóan nagyon labor körülmények között lenne képes produkálni. Mindenesetre nagy segítség a különböző lakóhelyiségek és akár a kert WiFi-vel való kiszolgálására is.
  • Nagyon jó lefedettség: 4 db, egyenként 2dbi antennával van felszerelve, amelyek iránya szabadon változtatható, elméletileg akár 1200 négyzetmérernyi terület lefedését biztosítva velük.
  • Egyszerű konfigurálás: támogatja a WPS technológiát, amellyel akár egy gombnyomással hozzá csatlakoztathatjuk meglévő WPS-t támogató routerünkhöz, de mobiltelefonról/tabletről, vagy notebookról sem több, mint 3-5 perc a konfigurálása.
  • Magas biztonsági szint: támogatja a wep wpa/wpa2 és wpa-psk/wpa2-psk wifi biztonsági protokollokat.

További információk

Hosszú név

Foscam Range Extender WiFi AC1200 – WE1 (1200Mbps 5GHz + 300Mbps 2,4GHz; 230V aljzat)

Gyártó

FOSCAM

Rövid név

Foscam WE1 AC1200

Termék Kategória

Access Point, Range Extender