Cikkszám: foscam-fosbaby-p1-rozsaszin Kategória:

Foscam FosBaby P1 rózsaszín

Nettó ár: 30 937 Ft

Bruttó ár: 39 290 Ft

Készlet állapot: Elfogyott!

Leírás

Nincs nagyobb öröm egy gyermek érkezésénél a családban, talán csak az, amikor egészségben felneveljük őt. De addig nagyon hosszú út vár még rá a születését követően. Ennek a hosszú útnak az első időszakában nagyon sok figyelmet és törődést igényel, amelyben a Foscam FosBaby P1 kiváló segítséget tud biztosítani.

A Foscam Fosbaby P1 is IP kamera, de mégis más, mint az átlagos IP kamerák. Kifejezetten gyermekek megfigyelésére lett tervezve, már a formájával is a törődést és a megbízhatóságot sugallja, anyaghasználata pedig egyenesen tökéletes. Számos olyan szolgáltatása van, amelyek az átlagos IP kamerákban nem találhatók meg.

A FosBaby P1 1280x720p felbontásával kiváló képminőséget biztosít a gyermek megfigyelésére. Beépített mikrofonja és hangszórója segítségével kétirányú hangátvitelre képes, saját hőmérője segítségével pedig felügyelhető vele a szoba aktuális hőmérséklete. Okostelefonról, tabletről, de akár PC böngészőjéből, telepített programból 320 fokban vízszintesen, 120 fokban függőlegesen is forgatható. Irányfényt biztosító lámpaként is funkcionál, nyugtató zene lejátszására is alkalmas. A tartókonzol mellőzésével, saját talpára állítva is használhatjuk, így könnyen telepíthetővé válik bármilyen sík területre. Polcra, asztalra, de akár kiságy mellé helyezve is használhatjuk és tökéletes megfigyelést biztosít a benne fekvő gyermek felügyeletére. A hangátvitele segítségével élőben követhetjük vele nyomon a csöppség hangjait, és a hangon túl természetesen láthatjuk is mi történik vele. Felsírás esetén nem kell berontani a szobába, mert a kamera képét mobiltelefonról, tabletről nyomon követve láthatjuk, hogy vissza tud-e aludni gyermekünk, esetleg tényleg szükséges-e bemennünk hozzá.

Ha kék színt keresel a termékből, ide kattintva juthatsz el a Foscam FosBaby P1 kék változatához: https://foscam.hu/termek/foscam-fosbaby-p1-kek/

85 fokos vízszintes látószögével és 1 megapixeles felbontásával természetesen hozza az IP kamerák alapvető elvárásait. 1280x720p felbontás mellett másodpercenként 30 képkocka sebességű videóra képes, WiFi kapcsolaton keresztül biztosítani tudja a hálózati adatforgalmat, a Foscam mobil applikációjával együttműködve tökéletes bébiőrré válik. Biztosítja a hagyományos bébiőrök hangátvitelét, élőképet biztosít, forgatható, hőmérséklet érzékelésére képes, továbbá MicroSD kártyával bővítve rögzíteni is tudja az aktuális helyzeteket.

Beépített láthatatlan infra ledjei segítségével maximum 8 méteres távolságot képes bevilágítani, nem zavarva ezzel a gyermek alvását.

Motoros, tehát távolról is irányítható, mozgatható kameráról van szó. Beépített motorjai segítségével a feje 300 fokban vízszintesen, 100 fokban függőlegesen vezérelhető. A mozgatást végezhetjük böngészőből, telepített PC-s alkalmazásból, de mobil applikációból is. A még pontosabb pozicionálás érdekében létre hozhatunk benne előre rögzített pozíciókat (preset), amelyek később egy-egy gombnyomással előhívhatók. Nem kell mindig pontosan eltalálnunk a fogatásnál a kellő pozíciót, mert a preset-ek segítésével egy-egy gombnyomásra oda irányíthatjuk a kamera fejét, ahova korábban lerögzítettük benne. Pl. ha az 1-es pozícióban a kiságyat, a 2-es esetében a pelenkázót figyeljük, a mobil applikációban elég a pozíciót kiválasztani és a kamera pontosan oda fog fordulni, ahova korábban beállítottuk őt.

A FosBaby P1 főbb jellemzői:

 • Kiváló ár/érték arány
 • Minőségi anyaghasználat
 • 1280x720p HD Ready felbontás
 • 30 képkocka videó sebesség másodpercenként
 • 4 Mbit-es videó tömörítés a tisztább képalkotás érdekében
 • Távolról is fogatható fej
 • 300 fokos vízszintes, 100 fokos függőleges mozgathatóság
 • 4x Digitális Zoom
 • Két utas hangátvitel lehetősége
 • Megnyugtató zene lejátszása
 • 100 fokos diagonális, 85 fokos vízszintes látószög
 • 8 méteres éjjellátó képesség
 • Láthatatlan infra ledek
 • WiFi hálózati csatlakozó
 • WPS támogatása
 • Saját talpára állítható kivitel
 • Könnyű áthelyezhetőség

Mozgás érzékelés esetén képes a képtartalom változásának detektálására különböző érzékelési területeken. A mozgás érzékelés területeihez érzékenységi szinteket is hozzá lehet rendelni, így testre szabva a detektálást. Amint mozgást érzékel, képes a mobil applikációnkat riasztani, email-t küldeni benne az első képernyő fotóval, de menthetünk felvételeket vele FTP szerverre is.

A mobil eszközökre telepíthető Foscam alkalmazással együttműködve nem csak bébiőrként, hanem komplett riasztórendszerként is képes működni, hiszen a mobil applikáció felé server push üzeneteket is tud továbbítani. A mobil applikáció azonnal jelzést tud adni róla, ha a kamera mozgást érzékelt.

A házától különálló tartókonzol segítségével telepíthetjük plafonra is. A csomagban elhelyezett heveder segítségével rá erősíthetjük akár a kiságyra is, ha így jobb hasznát tudjuk venni a készüléknek.

Éjjellátására jellemző, hogy 6-8 méter távolságig lát el éjszaka, ledjei nem zavarják a babát az alvásban, a ledek fényénél az emberi szem nem tud tájékozódni.

A Foscam FosBaby P1 IP kamera tartalmaz beépített mikrofont és hangszórót is. Használatuk esetén 2-3 méteres távolságból, csöndes szobában tisztán hallható a beszélgetés. Lehetőségünk van a kétirányú hangátvitel használatára is. Hallhatjuk, hogy mi történik a kamera környezetében és oda is tudunk szólni a telefonunk, számítógépünk mikrofonja segítségével.

A Foscam FosBaby P1 csak vezetéknélküli (Wireless) hálózati csatlakozót tartalmaz. Az üzembe helyezést is ennek megfelelően csak WiFi-n lesz lehetőség elvégezni. A WiFi-n keresztüli konfigurációhoz két különböző lehetőség biztosított:

 • WPS, amikor a router és a kamera WPS gombját egyszerre megnyomva megtanítjuk a kamerát a saját WiFi hálózatunk használatára
 • Soft AP gomb megnyomásával a kamera saját WiFi hálózatot hoz létre AP módban, amelyre mobillal, esetleg PC-vel is rá tudunk csatlakozni. Amint kész vagyunk a beállításokkal, mint a saját WiFi hálózatunkra való konfigurálás, a Soft AP kikapcsol. Gyakorlatilag a “Foscam” nevű mobil applikációval is saját hálózatunkra tudjuk konfigurálni a kamerát PC nélkül is.

Riasztás esetén a kamera különböző folyamatokat is el tud végezni:

 • Server Push üzenetek küldése a mobil applikációra
 • Email küldésre benne fotóval a riasztást kiváltó eseményről
 • FTP szerverre küldhet ugyancsak videó vagy fotó felvételeket
 • Beépített vagy külső, hozzá csatlakoztatott hangszóróján keresztül hangjelzést adhat a mozgás detektálásakor

A rögzítést FTP szerverre tudja akár mozgás érzékelésre, akár folyamatos üzemmódban is végezni.

FTP szerverre való rögzítés esetén az alábbiakat is beállíthatjuk rajta:

 • Szabályozni a felvétel minőségét a felvételi idő meghosszabbítása érdekében
 • Választani, hogy melyik videó adatfolyamból kérjük a képanyagot rögzíteni
 • Meghatározni a keletkezett felvételek hosszát

A Foscam FosBaby P1 tökéletes választás babafigyelésre. Nagyszerű ajándék, hasznos társ a gyermek nevelés során. Amint a gyermek már nem igényli az ilyen jellegű felügyeletet, biztonsági kameraként is megállja a helyét.

Technikai részletek

Név FosBaby P1
Szenzor típusa 1/4″CMOS
Videó felbontás 1280 x 720 (1 Megapixels)
Képkocka sebesség 30fps(720P)
IR CUT Van
Minimum megvilágítási igény 0 Lux (bekapcsolt infrával)
Lencse tulajdonságok f:2.5mm,F:1.8
IR-CUT Van
Diagonális látószög 100°
Horizontális látószög 85°
Vízszintes mozgathatóság 300°
Függőleges mozgathatóság 100°
Ethernet (LAN) Nincs
Wireless IEEE 802.11b/g/n
Wireless Biztonság WEP,WPA,WPA2
WPS (WiFi Protected Setup) Van
P2P Van
Külső riasztás I/O Nincs
802.3af PoE Nincs
Memóriakártya foglalat MicroSD kártya támogatás max. 32GB méretig
Videó tömörítés H.264
Párhuzamos stream Kettő stream
Mozgás érzékelés Van
Üzemezett rögzítés Van
Gyártói DDNS Van
Támogatott böngészők IE11 vagy újabb verzió;Firefox;Chrome;Safari
Támogatott operációs rendszerek Windows (PC),MAC,Anroid,iOS
Infra működési módja Automatikus vagy manuális
Éjszakai és nappali üzemmód Van
Tűzfal védelem IP szűrés
Két utas hangátvitel Van
Beépített mikrofon Van
Külső audio bemenet Van
Beépítet hangszóró Van
Külső audio kimenet Van
Méretek (mm) 83*65*128(L*W*H)
Áramforrás 5V/2A
Fogyasztás <9W
Működési hőmérséklet -10℃~50℃(14℉~122℉)
Működési páratartalom 20% ~ 85% nem kicsapódó
Tanúsítványok IC,CCPSA,CSA,CE,FCC,RoHS

FosBaby P1 bemutatása


FosBaby P1 nappali tesztfelvétel


FosBaby P1 nappali tesztfelvétel

https://youtu.be/a4slAO0qNmk

FosBaby P1 üzembe helyezése


FosBaby P1 kicsomagolása és üzembe helyezése


FosBaby P1 kicsomagolása


Mobil applikációk

2017/01/19Foscam Mobile App for iOS kamera kezelő alkalmazásA Foscam iOS mobil operációs rendszerre írt alkalmazása
2017/01/19Foscam Mobile App for Android kamera kezelő alkalmazásA Foscam Android mobil operációs rendszerre írt alkalmazása

Firmware frissítés

2017/01/06Fosbaby P1 2.x.2.21 firmware frissítésA Fosbaby P1 utolsó firmware frissítését tartalmazó csomag.

PC szoftverek

2019/05/21Foscam VMS x86 32 bit WindowsFoscam IP kamerák kezelésére szolgáló PC-s alkalmazás 32 bites Windows operációs rendszer alá. Kezeli a régebbi MJPEG és az újabb megapixeles kamerákat is.
2017/01/06Foscam Equipment Search Tool 1.0.0.5 WindowsFoscam Equipment Search Tool for Windows, az IP Camera Tool új verziója. Keresi az MJPEG és HD kamerákat is.
2017/01/06Foscam Equipment Search Tool 1.0.0.3 Mac OSFoscam Equipment Search Tool for Mac OS, az IP Camera Tool új verziója. Keresi az MJPEG és HD kamerákat is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foscam FosBaby P1 rózsaszín” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.