Foscam FI9926P IP kamera fehér

Nettó ár: 33 063 Ft

Bruttó ár: 41 990 Ft

Készlet állapot: Elfogyott!

Leírás

A Foscam FI9826P IP kamera a tökéletes beltéri kamera, hiszen adottságai miatt minden otthonban megállja a helyét. FullHD, azaz 2 megapixeles felbontásával és 4x-os optikai, 6x-es digitális zoom-jával bármely irodában, raktárban, nappaliban kiváló választás, akár bejárati ajtót, akár alvó kisgyermeket is figyelnénk vele. Mivel rendelkezik beépített MicroSD foglalattal, az abba helyezett memóriakártyára is tud felvételeket akár hanggal együtt rögzíteni. A hozzá használható memóriakártya maximum 128GB-os méretű lehet. Mivel képaránya teljes felbontás mellett is 16:9-es képaránnyal dolgozik, élőképe monitoron, okostelefonon, tableten is kifogástalanul élvezhető. Visszahúzott zoom mellett 101 fokos vízszintes és 56 fokos függőleges látószöggel rendelkezik. Belső terek megfigyelésénél ideális, mert tökéletesen maga alá is tud látni. Ez például irodai, esetleg gyermek felügyeletre nagyon is alkalmassá teszi. Minden igényt kielégít azok számára, akik FullHD felbontású, beltéri, forgatható, zoom-os IP kamerát keresnek, mivel távolról is mozgatható, hang átvitelre képes, memóriakártyás rögzítéshez van benne foglalat és tartalmaz WiFi hálózati adaptert is. Tökéletes választás a kompromisszum mentes 2 Megapixeles kamera kínálatból.

101 és 36 fok közötti motorikusan állítható vízszintes látószögével és FullHD felbontásával hozza az igazi megbízható IP kamera alapvető elvárásait. Mivel a Foscam termékek mindig kiemelkedtek az átlagos tudású termékek közül, ő is biztosítja a megbízható működést. Az FI9926P nem felejt el riasztani 2 hetes használat után sem, stabilan működik WiFi-n, szépen tölt fel FTP szerverre és még sorolhatnánk az érdemeit. Az FI9926P minőséget biztosít átlagon felüli stabilitás mellett.

Beépített 20 db infra ledje segítségével maximum 10 méteres távolságot képes bevilágítani. Éppen elég egy átlagos nappali, előszoba megfigyelésére.

Motoros, tehát távolról is irányítható, mozgatható kameráról van szó. Beépített motorjai segítségével a feje 300 fokban vízszintesen, 100 fokban függőlegesen vezérelhető. A mozgatást végezhetjük böngészőből, telepített PC-s alkalmazásból, de mobil applikációból is. A még pontosabb pozicionálás érdekében létre hozhatunk benne előre rögzített pozíciókat (preset-eket), amelyek később egy-egy gombnyomással előhívhatók. Nem kell mindig pontosan eltalálnunk a fogatásnál a kellő pozíciót, mert a preset-ek segítésével egy-egy gombnyomásra oda irányíthatjuk a kamera fejét, ahova korábban lerögzítettük benne. Pl. ha az 1-es pozícióban az ajtót, a 2-es esetében a nappali belső terét figyeljük, a mobil applikációban elég a pozíciót kiválasztani és a kamera pontosan oda fog fordulni, ahova korábban beállítottuk őt.

De az FI9926P talán legjobb tulajdonsága, amely megkülönbözteti a többi terméktől a 4x-os optikai zoom-ja pontos autofókusz használattal. Ez valós nagyítást jelent, amelyet a lencsébe épített motorok segítségével akár távolról is vezérelhetünk. Ha a bejárati ajtótól csak 6 méter távolságban tudjuk elhelyezni az átellenese sarokba rakva a kamerát, akkor is úgy láthatjuk vele a bejárati ajtót, mintha a kamera karnyújtásnyi távolságban lenne tőle.

Az FI9926P főbb jellemzői:

 • Kiváló ár/érték arány
 • Fehér, kemény, könnyen tisztítható, ellenálló burkolat
 • 1920x1080p, FullHD felbontás
 • 4x-os optikai és 6x-os digitális zoom autofókusszal
 • 30 képkocka videó sebesség másodpercenként
 • 4 Mbit-es videó tömörítés a tisztább képalkotás érdekében
 • Távolról is fogatható fej
 • Távolról is vezérelhető optikai zoom
 • 300 fokos vízszintes, 100 fokos függőleges mozgathatóság
 • Két utas hangátvitel lehetősége
 • Audio ki- és bemenet külső mikrofon és hangszóró csatlakoztatásához
 • 117-41 fokos diagonális, 101-36 fokos vízszintes látószög
 • 10 méteres éjjellátó képesség
 • 20 db infra led
 • Külön WiFi és vezetékes hálózati csatlakozó
 • 2dbi teljesítményű WiFi antenna a csomagban
 • WPS támogatása
 • Több pozícióban is rögzíthető tartókonzol
 • Plafonra, oldalfalra is szerelhető kivitel

Mozgás érzékelés esetén képes a képtartalom változásának detektálására különböző érzékelési területeken. A mozgás érzékelés területeihez érzékenységi szinteket is hozzá lehet rendelni, így testre szabva a detektálást. Amint mozgást érzékel, képes a mobil applikációnkat riasztani, email-t küldeni benne az első képernyő fotóval, de menthetünk felvételeket vele FTP szerverre is.

A mobil eszközökre telepíthető alkalmazással együttműködve, komplett riasztórendszerként is képes működni, hiszen a mobil applikáció felé server push üzeneteket is tud továbbítani. A mobil applikáció azonnal jelzést tud adni róla, ha a kamera mozgást érzékelt.

A házától különálló tartókonzol segítségével telepíthetjük plafonra, de akár oldalfalra is. A tartókonzol önmagára visszazárva, akár 180 fokos szögben kinyitva, továbbá derékszögbe is meghajlítható. Bármilyen pozíció beállítható vele.

Éjjellátására jellemző, hogy 6-8 méter távolságig lát el éjszaka. A 17 db infra ledje 850nm-es hullámhosszon működik, sugarai emberi szem számára nem láthatók. A ledek forrása viszont pirosan izzó jellege miatt látható, de a szórt fény már nem esik a látható tartományba. Fényénél az emberi szem nem tud tájékozódni.

A Foscam FI9926P IP kamera tartalmaz beépített mikrofont és hangszórót is. Használatuk esetén 2-3 méteres távolságból, csendes szobában, irodában tisztán hallható a beszélgetés, de a hallgatózáson kívül lehetőségünk van a kétirányú hangátvitel használatára is. Hallhatjuk, hogy mi történik a kamera környezetében és oda is tudunk szólni a telefonunk, számítógépünk mikrofonja segítségével.

A Foscam FI9926P IP kamera egyszerre tartalmaz vezetékes (LAN) és vezetéknélküli (Wireless) hálózati csatlakozót is. A két hálózati adapter külön-külön MAC azonosítókkal rendelkezik, ezért egyikről a másikra való áttérésnél figyelni kell arra, hogy a DHCP szerver (rendszerint router) új IP címet oszt ki az új hálózati interfész számára. A WiFi antenna a kamera hátső paneljére került elhelyezésre, az akár 5 vagy 9 dbi teljesítményű antennára is lecserélhető.

A kamera konfigurációja hagyományos módon végezhető el. LAN kábellel csatlakoztathatjuk a routerhez, switch-hez, ami után már PC-vel, de akár telefonnal is rá tudunk csatlakozni. Amint kész vagyunk a WiFi beállításokkal, már használhatjuk is a kamerát a “Foscam” nevű mobil applikációval.

A Wireless beállítások könnyebbé tétele érdekében támogatja a WPS (WiFi Protected Setup) funkciót is. A kamerán található egy WPS jelzéssel ellátott gomb is, amelyet ha a routeren található ugyanilyen gombbal egy időben nyomunk meg, a kamera képes minden konfiguráció nélkül megtanulni a saját WiFi hálózatunk használatát. Ebben az esetben nem kell vezetékkel összekötni a kamerát a routerrel, hiszen amennyiben a router is rendelkezik WPS gombbal, a kameráéval egy időben megnyomva az eszközök automatikusan elvégzik a csatlakozást.

Riasztás esetén a kamera különböző folyamatokat is el tud végezni:

 • Server Push üzenetek küldése a mobil applikációra
 • Email küldésre benne fotóval a riasztást kiváltó eseményről
 • FTP szerverre küldhet ugyancsak videó vagy fotó felvételeket
 • Beépített vagy külső, hozzá csatlakoztatott hangszóróján keresztül hangjelzést adhat a mozgás detektálásakor

A rögzítést FTP szerverre tudja akár mozgás érzékelésre, akár folyamatos üzemmódban is végezni.

FTP szerverre való rögzítés esetén az alábbiakat is beállíthatjuk rajta:

 • Szabályozni a felvétel minőségét a felvételi idő meghosszabbítása érdekében
 • Választani, hogy melyik videó adatfolyamból kérjük a képanyagot rögzíteni
 • Meghatározni a keletkezett felvételek hosszát

A Foscam FI9926P IP kamera egy kiváló ár/érték arányú IP kamera. Alkalmas belső terek, pl. nappalik, szobák, előszobák, de akár tiszta raktárhelyiségek, irodák, üzletek megfigyelésére is. Rugalmasan variálható tartókonzolja miatt nekünk tetsző pozícióban telepíthetjük akár plafonra, akár oldalfalra is.

Az FI9926P másik tökéletesen felhasználható területe a babafigyelés. A tartókonzol mellőzésével, saját talpára állítva is használhatjuk, így könnyen telepíthetővé válik bármilyen sík területre. Bébiőr figyeléskor külön előnye a 16:9-es képaránya, amely miatt mobiltelefonokon, tableteken teljes képernyőn élvezhetjük a kamera nyújtotta kép- és hangátvitelt. Polcra, asztalra, de akár kiságy mellé helyezve is használhatjuk és tökéletes megfigyelést biztosít a benne fekvő gyermek felügyeletére. 4x-os optikai zoom-ja miatt nem kell közvetlenül a kiságy mellé elhelyezni, hagyhatjuk a szemközti szekrény tetején is, hiszen az optikai ráközelítés lehetővé teszi a több méterről való tökéletes videó közvetítést is. Hangátvitele segítségével élőben követhetjük vele a csöppség hangjait, és a hangon túl természetesen láthatjuk is mi történik vele. Felsírás esetén nem kell berontani a szobába, mert a kamera képét mobiltelefonról, tabletről nyomon követve láthatjuk, hogy vissza tud-e aludni gyermekünk, esetleg tényleg szükséges-e bemennünk hozzá.

Technikai részletek

NévFI9926P
Szenzor típusaHigh Definition Color CMOS Sensor
Videó felbontás1920 x 1080 (FullHD, 2 Megapixels)
Képkocka sebesség30fps maximum
IR CUTVan
Minimum megvilágítási igény0 Lux (bekapcsolt infrával)
Lencse tulajdonságokf:2.8-12mm, F:1.4
IR-CUTVan
Diagonális látószög117°
Horizontális látószög101°
Vízszintes mozgathatóság300°
Függőleges mozgathatóság100°
Optikai zoom4x-es optikai zoom, autofocus
Ethernet (LAN)Van
WirelessIEEE 802.11b/g/n
Wireless BiztonságWEP,WPA,WPA2
WPS (WiFi Protected Setup)Van
P2PVan
Külső riasztás I/ONincs
802.3af PoENincs
Memóriakártya foglalatMicroSD kártya támogatás max. 128GB méretig
Videó tömörítésH.264
Párhuzamos streamKettő stream
Mozgás érzékelésVan
Üzemezett rögzítésVan
Gyártói DDNSVan
Támogatott böngészőkIE11 vagy újabb verzió;Firefox;Chrome;Safari
Támogatott operációs rendszerekWindows (PC),MAC,Anroid,iOS
Infra működési módjaAutomatikus vagy manuális
Éjszakai és nappali üzemmódVan
Tűzfal védelemIP szűrés
Két utas hangátvitelVan
Beépített mikrofonVan
Külső audio bemenetNincs
Beépítet hangszóróVan
Külső audio kimenetNincs
Méretek (mm)115.8(L)*103.2(W)*118.6(H)
Áramforrás5V/2A
Fogyasztás<6W
Működési hőmérséklet-10℃~50℃(14℉~122℉)
Működési páratartalom20% ~ 85% nem kicsapódó
TanúsítványokIC,CCPSA,CSA,CE,FCC,RoHS

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foscam FI9926P IP kamera fehér” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*